het is iets zo heel klein
het is iets zo heel pril
het moet groeien
zodat het dadelijk kan zeggen
hier ben ik
zo iets kleins
zo iets moois
moet nog groeien
zodat je kan zeggen
daar is het
zo iets kleins
zo een wonder
zo lief
zou ik dat mogen bewonderen
zou ik dat mogen verzorgen
zo iets moois
zo pril
dat is wat er tussen ons ook is
zou ik jou mogen hebben ?
ik zou er zuinig op zijn en het koesteren
ik zou jullie beidde koesteren