je moet weten dat ik bij dag en dauw
nog altijd evenveel van je hou
je moet weten dat ik niet zonder jouw leven
zonder jouw hier bij me, sta ik te beven
ik zal altijd van je houden,
tot de dag dat ik sterf
maar tot die dag komt
kus ik je zachtjes op de mond!