Gaat het leven door?
Ook toen ik je verloor?
Je koos ervoor je leven niet met mij te delen
en nu doe je alsof je het niets kan schelen.
Maar alsjeblieft luister naar je hart.
Een klein beetje van mij is zo hard.
Ik wil je graag terug
en niet je rug.
Je bent nog steeds mijn leven
en ik wil je alles geven.