Ik heb geen zin meer
Om te leven zonder jou
Je woont nu in Maleisië
Daar kom ik niet zo gauw…
Je bent op jonge leeftijd
Je was pas 2 jaar
Daarheen vertrokken
Met reden, weliswaar
Maar toch
Ik mis je verschrikkelijk
Je was iets dat ik altijd zocht
Een broertje, okee, niet officieel
Maar diep in mij, waar het tocht
Ik houd van je, nu nog steeds
Ook al heb ik lang niets over je gehoord
Ik vier ik elk jaar je verjaardag
En NEE, ik ben niet gestoord!
Je bent nu al 5 jaar
En je komt wel weer terug
Je zou maar 3 jaar wegblijven
Dus je komt nu al vlug…
En als je hier weer bent
Kom ik zeker naar je toe
Naar jou, je broertje en je zusje
En naar je pa en moe
Maar natuurlijk vooral naar jou
Ik wil gewoon weer bij je zijn
Matthijsje, asjeblieft
Dat lijkt me toch zo fijn
Een jaar lang, elke week
Twee of drie dagen bij me geweest
Als dat weer kan gebeuren
Vier ik een heel groot feest
Dus kom maar weer hierheen
Kom maar weer, heel vlug
Want ik mis je echt heel erg
Matthijsje, kom weer terug!