Meisje in de spiegel
je ogen groot en blauw
Meisje in de spiegel
die denkt "wat moet ik nou"
Meisje in de spiegel
zo jong en toch zo wijs
Zo jong en zo ervaren
van buiten zo stil
Van binnen gekrijs
geschreeuw, gehuil, gegil
geen minuut rust, geen minuut stil
Geen woord, geen traan, geen snik
zeg meisje in de spiegel
wie ben je?
Dat meisje in de spiegel
dat meisje dat ben ik....