Er worden weer eens gesprekken gevoerd in mijn gedachtenwereld
Ze proberen mijn ego te beinvloeden met oude denkbeelden
Mijn ego zwijgt en denkt na over wat er zoal gezegd wordt
Ik mag mijn ego wel, hij is zeer warm en heeft een enorme
aantrekkingskracht op de gedachten van mijn medemens
Hij lijkt wel wat op de zon die planeten om zich heen verzamelt
Hij heeft de ogen van een adelaar die op zoek is naar zijn prooi
En eenmaal in zicht is hij zeer doelgericht en zonder faalangst
Hij pakt zijn prooi met grote vastberadenheid en ontleed hem
totdat hij alles van zijn prooi tot zich heeft genomen
Waarna hij uitrust zodat zijn binnenste de inhoud op de
weegschaal kan leggen en al het onnodige uit zal stoten
Dan spreid hij zijn enorme vleugels om zich te vermengen met
de lucht die zijn volgende bestemming zal bepalen
Want de lucht is een ieders gedachten waar mijn ego berust