Daar ga je weer
Lang kijk ik je na
Terug naar je eigen huis
Je eigen wereld
Je eigen problemen
Je eigen verdriet
Even was je ze vergeten
Was je er voor mij
Zocht me op in mijn huis
Ontmoette me in mijn wereld
Luisterde naar mijn problemen
Hielp me met mijn verdriet
En al kon ik niet altijd
Het vlekkeloos vertellen
Zonder te huilen
Ik weet dat je altijd
Geduldig zult luisteren
Zonder te oordelen
Je zult altijd
Mijn hoofd in je handen nemen
En mijn tranen wegkussen
Net zolang
Tot al het verdriet is weggespoeld
En de zon het weer overneemt