Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Liefde
Liefde is mooi
Liefde doet pijn
toch zou ik altijd bij jou willen zijn.
Liefde is mooi
Liefde doet pijn
jouw lach is een zomerse zonneschijn.
Liefde is mooi
Liefde doet pijn
als ik bij jou ben vind ik dat fijn.
Liefde is mooi
Liefde doet pijn
voor mij zal je altijd de ware zijn.
Over dit gedicht
Auteur:
jj
Gecontroleerd door:
Charissa
Gepubliceerd op:
01 januari 1970
Thema's:
[Verliefd]
[]
[]