Ik ben blij dat ik vrienden heb.
Blij dat ze er voor me zijn.
Ze helpen me met mijn verdriet en pijn.
Vrienden zijn er altijd voor mij.
Het liefst zitten ze in je moeilijke tijden altijd aan je zij.
Ze helpen je met je leven.
Dat ze je veel steun en liefde geven.
Vrienden zijn er altijd voor mij.
Het is niet ik maar het is wij.
Vrienden helpen je bij veel dingen.
Ze zijn er niet om je van alles te dwingen.
Ik kan niet zonder vrienden leven.
Want wie moet buiten familie om jou veel liefde en steun geven?
Vrienden heb ik nodig.
Voor mij zijn zij nooit overbodig.
Ik kan altijd bij ze terecht.
En ik zeg dit echt.
Ik hou van mijn vrienden stuk voor stuk.
Want zonder hun had ik een stuk minder geluk.