Alles wat zie.
Zie ik eigenlijk met jou.
Alles wat ik doe.
Doe ik eigenlijk met jou.
Dat komt omdat ik hoop
dat we eens samen zullen zijn.
Dat lijkt me zo heerlijk en fijn
Je bent zo Lief en leuk.
zo anders dan anderen.
Maar zal mijn droom eindelijk eens
in werkelijkheid veranderen?