er is iets aan t veranderen
aan t veranderen in mij
als huilen overblijft voor wie ik ben
en wat ik zei
als dromen niet meer redden
als gevoel niet meer ontwaakt
dan zal ik nu gaan zoeken
naar wat me gelukkig maakt
er is iets aan t veranderen
aan t veranderen in mij
ik voel een kind
en weet
dat kind
dat kind in mij wil vrij