Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Rust In Vrede
De ruisende bomen
langs de stille laan
fluisteren jouw naam
je recht op zijn
in deze wereld
verpletterd
je enige zekerheid
werd tragische
werkelijkheid
kortelings jouw naam
in koele steen
de jaloerse tijd
vlucht ijlend verder
je ging, je bleef
Over dit gedicht
Auteur:
Steve Souverijns
Gecontroleerd door:
Frummel
Gepubliceerd op:
01 januari 1970
Thema's:
[JIJ]
[Dood]
[]