Als de regen woorden
tikken kon
zou er een epos
geschreven staan
op dit venster
in de nacht
of een liefdesverhaal
dat morgen gebeuren zal
werd de liefde weggespoeld
in onzichtbare tranen
was dit die kans
uiteindelijk ook gemist
op een verregende dag
de storm hier diep van binnen
scheurt weer de wonde
zoals het donker het licht
verbrande bruggen
verloren vrienden
en jij
geschapen uit dezelfde regen
die troosteloos maakt
wat niet mocht zijn