Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Alleen, Zonder Iemand
Niemand die me mist
Niemand die m'n naam nog noemt
Niemand die aan me denkt
Niemand die me nog even zoent
Niemand die zich aan mij geeft
Niemand die van me houd
Niemand die me liefde schenkt
Niemand die me overlaad met liefdelijk goud
Alleen op deze wereld
Alleen in dit huis
Alleen in mijn hart
Alleen thuis
Zonder iemand om me heen
Zonder enkele aandacht
Zonder liefde en zonder smacht
Zonder iemand die nog even naar me lacht
Over dit gedicht
Auteur:
natascha
Gecontroleerd door:
Frummel
Gepubliceerd op:
01 januari 1970
Thema's:
[IK]
[Eenzaamheid]
[]