Lief sweet angelke
Een hele toffe meid
Das wat ge zijt!
Ach nicky
We wonen nu dichtbij elkaar
In het begin was het een beetje raar
Je kan een kreng zijn, echt
Maar dat ben ik soms ook
Soms draait het uit op een klein gevecht
Maar als we slaan wordt nooit iemand geraakt
En de strijd snel gestaakt
Je bent speels als een jong katje
En bazig als m’n ma
Maar ik ben een echt dit-me-datje
En ook best wel een zeur(blablabla)
Maar over jongens kunnen we uren praten
En flirten , ho maar
We kunnen het dus echt niet laten
Maar nicky lenssen , we horen bij elkaar!