Wander
Een mens als ik op dit moment
Moet echt gelukkig zijn.
Met zo'n echte vriend als jij,
is het leven altijd fijn.
Jij bent een echte vriend
die mij doet beseffen
Dat ik overal mezelf kan zijn.
En niemand hoef te overtreffen.
Als ik jou voor alle dingen
moest bedanken met een zoen
Zou ik jaren bezig zijn,
maar ik zou het zeker doen.
Al mijn verhalen
Kan ik bij jou kwijt.
Zelfs het eeuwige gezeur
is iets wat je niet vermijd.
Nu wilde ik eens iets voor je doen
Maar ik wist niet goed,
hoe ik jou moest evenaren
Met alles wat je voor me doet.
Nu kan ik het je eindelijk zeggen.
Op een manier als deze.
Hoe blij ik ben met een vriend als jij.
Zo'n vriend daar kan er maar 1 van wezen.
Thnx voor alles
Karin