Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Aandacht
er is niemand
die met jou praat
niemand die je
onzichtbare tranen
wil zien
overtuigd ben jij
dat het leven
aan jou voorbij
zal gaan
kleurloos en
zonder liefde
er is niemand
die je hand vasthoudt
niemand die je
zachte gefluister
wil horen
overtuigd ben jij
dat de dood
voor jou een bevrijding
zal zijn
koud en
zonder tranen
er is iemand
die dat gevoel met je deelt
iemand die je
die liefdevolle aandacht
wil geven
overtuigd ben ik
dat het leven
waard is geleefd
te worden
warm en
vol verwondering
en wie in jouw
vragende ogen
al het goede niet ziet
die snapt
het hele liedje niet
Over dit gedicht
Auteur:
Costa
Gecontroleerd door:
Frummel
Gepubliceerd op:
01 januari 1970
Thema's:
[Eenzaamheid]
[]
[]