Ik scheur een blad in stukjes
Ik leg deze stukjes op tafel
Ik kijk er naar
Ik bedenk dan
Ik ben deze stukjes
Ik ben helemaal kapot
Ik ben niet meer mezelf
Ik kan mezelf niet terug maken
Ik wil iemand die me helpt
Ik wil iemand die me begrijpt
Ik wil iemand die me ziet als ik
Ik wil iemand die me niet ziet als stukjes
Ik wil iemand die niet met me lacht
Ik wil zelf iemand zijn
Ik wil mezelf zijn, en geen stukjes