Als ik je zie, voel ik me goed
Als ik aan je denk, voel ik me niet alleen
Als ik je aanraak, gaat er een genot door mijn lichaam
Jouw genot
Zo mooi, zo lekker, zo fijn
Als je geniet, geniet ik met je mee
Door jouw genot, gaat mijn hart tekeer
Door jouw genot, word mijn lichaam warm
Door jouw genot, wil ik steeds meer
Ik verlang naar je
naar je warmte
je liefde
jouw armen om me heen
naar je lach en je ogen
Ik verlang naar je
naar je lichaam
je handen die me strelen
je mond die me zoent
Ik verlang naar je
naar je aanraking
je lichaam dicht tegen de mijne
je warmte
Ik verlang naar jouw genot!!