Als ik s'morgens wakker word
denk ik gadver weer een dag.
Komt er dan nooit een einde
een einde aan dat ik leven mag.
Niemand kan me helpen,
want niemand begrijpt de pijn.
Zou het niet wat makkelijker worden
Als er iemand bij mij zou zijn.
Iemand die me zou begrijpen.
Zo iemand is een wonder.
Als die maar even zou luisteren
al was het maar voor 10 seconden.
Misschien zou dat me helpen.
Misschien doet dat me goed,
en geeft die door te luisteren
mij weer niewe moed.
Moed om door te leven.
En niet te blijven staan.
Ik wou dat dat me overkwam.
Zodat ik mijn problemen kan laten gaan.