EENZAAM EN VERLATEN... ZO VOEL IK MIJ NU...
GEDREVEN MAAR VERDRIETIG ZO ZONDER U...
GEEN LEESMAIL OF FORWARD, GEEN IETS VAN JOU...
EEN MENS ZOU ZEGGEN DAT JIJ MIJ ZOMAAR VERLATEN WOU...
EEN LEVEN DAT EENS ZO VROLIJK WAS EN BLIJ,
IS NU VERSCHROEID DOOR VERWARRING NIET DOOR IK MAAR HIJ...
LANGZAAM MAAR ZEKER KOMT ER WEER HOOP...
IK ONDERNEEM EEN STAP, IK GA, IK LOOP...
ER KOMT VERANDERING IN ZICHT, IK ZIE HEM WEER STAAN...
TE WACHTEN EN TE KIJKEN NAAR DIE VOLLE MAAN...
HOPENDE DAT HIJ WEER SNEL INTERNET HEEFT,
DIT IS DE MAN DIE WEET WAARVOOR HIJ LEEFT...