Even had leven geen zin meer
Ik wou me echt vergrijpen,
Iedereen zou het begrijpen,
...maar nu ben ik er weer.
Op een dag ontmoette ik haar,
't mooiste meisje ter wereld zowaar.
Net als ik had ze dat gevoel,
eenzaam en alleen,
niemand om haar heen,
maar zij had al een doel.
...Even had leven geen zin meer.
Ze wou de liefde wel geven,
maar niet aan mij,
een andere man in haar leven
dat maakte haar blij.
Weg die hoop na 't lange wachte,
Weg de liefde waarnaar ik smachte.
...Even had leven geen zin meer.
Toch veel plezier gehad, die tijd,
daarvan hebben we geen spijt.
Een beetje rijker zijn we nu allebei
en ik heb nu ook een doel,
een nieuw goed gevoel,
want ik heb haar en zij heeft mij.
Even had leven geen zin meer,
maar nu, nu ben ik er weer.