Waarom ben ik zo stom bezig(?) terwijl ik weet dat ik van je hou.
Ik weet dat ik pas bij jou.
Die keren dat ik met jou ben gegaan.
Dat gevoel wat ik toen had.
Eigelijk durf ik het niet te zeggen maar je bent echt een schat.
Ik wil graag vedder met je gaan.
Me elke keer zo voelen zo als ik het eerst ervaarde,
Daaraan hecht ik heel veel waarde