Druk, druk, druk
Het word me soms
even te veel
en dan erger ik me
groen en geel
De stress van mijn werk
en ons huisje
begint af en toe zijn tol te eisen
en dan kan ik wel krijsen
maar ik moet even doorbijten
want als het klaar is
dan heb ik weer tijd voor
alle andere activiteiten