Zelfmoord
De stemmen in mijn hoofd
schreeuwen door elkaar
Ik ben erdoor verward
luister er niet meer naar
Het is mijn eigen keus
het kan me niet meer schelen
Ik kan er niet meer tegen
dat mijn gedachtes met me spelen
Met een touw in mijn hand
denk ik nog één keer na,
Alles overdacht,
Ik glimlach,
Tot ziens,
Ik ga.............
___________________________________
Zelfmoord (25/1/2000)
Met een mes in mijn handen
neem ik een besluit,
Ik kan er niet meer tegen
ik kom er niet meer uit
Ik wil mezelf verlossen
van de eeuwige pijn
Ik wil mezelf verlossen
langer ongelukkig te zijn
Ik kijk in de spiegel
en zie mezelf zo staan
Ik slaak een diepe zucht
en weet dat ik snel zal gaan
Ook de pijn,
duurt maar heel even
(In tegenstelling,
tot mijn leven)
Ik weet, ik ben verlost
het deed te veel pijn
om nog door te leven
Eindelijk verlost
van de gruwelijke pijn,
Nu zal ik nooit meer
ongelukkig zijn!
______________________________
Zelfmoord(31/1/2000)
Het is je eigen keuze,
maar toch ook weer niet,
De enigste uitweg
die je nog ziet.
Verblind door je tranen,
verward door de pijn,
Je enigste gedachte,
is er niet meer te zijn.
Totaal vernield door het leven,
het laatste dat je nog rest,
Is de daad die volgt uit wanhoop,
Was het leven maar een test?