Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Samen wonen (4)
Samen Wonen (4)
Straks is het definitief
dan lig ik elke dag
naast jou mijn lief
We zullen veel lol maar
ook af en toe ruzie maken
Ook beleven we mooie
nachten onder ons laken
Ik word al enthousiast
van die gedachten
en ik kan haast niet meer wachten
Reacties op dit gedicht
*Lind@* vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Raira
:
Maandag, augustus 30, 2004 18:43
klinkt helemaal geweldig
ik wens jullie veel geluk
liefs raira
Over dit gedicht
Auteur:
*Lind@*
Gecontroleerd door:
benji
Gepubliceerd op:
30 augustus 2004
Thema's:
[Wij]
[Geluk]
[Verhuizing]