Lieve .....
Ik zie je lopen.
En ik maar hopen.
Dat je mij ziet.
Als dat niet zo is heb ik verdriet.
Je lieve lach.
Je mooie ogen.
Het is niet te geloven.
Dat ik zoveel van je hou.
En het ergste is nog je bent een vrouw.
Maar 1 ding moet je weten.
Ik zal je never nooit vergeten.