een vriend is iemand waarop je kunt vertrouwen
een vriend is iemand die er altijd voor je is
een vriend is iemand die achter jou staat
zo'n vriend heeft niet iedereen,
zo'n vriend is er niet voor iedereen.
probeer zelf eens niet te liegen,
probeer zelf eens niemand anders te bedriegen.
Dan ben jij ook zo'n vriend,
voor iemand die jou vertrouwbaar vind!