Met een schone lei beginnen
althans voor de buitenwereld dan
Binnen in mij draag ik mijn hele voorgeschiedenis
maar niemand die dat ziet
Hier kent nog niemand mij
voor hun ben ik nog altijd vrolijk
langzaam zullen ze ook de andere mij leren kennen
een die niet altijd loopt te stralen
en dan zullen die twinkeloogjes van mij
ook wel eens gevuld zijn met tranen
Tranen over dingen waar zij geen weet van hebben
omdat dat deel van mijn leven voor hen
verborgen is gebleven