Klein wezentje
klein wonder
welkom in deze wereld
waarin je als een sterretje bent
klein en één van de velen
maar stralend
in je eigen pracht
meer geluk brengend dan je
waarschijnlijk zelf zult beseffen
Dus straal kleintje en wees gelukkig
samen met je papa en mama
en verlies nooit je stralende, geluksbrengende pracht
Veel geluk