MIJN PIETJE BEL
Twee donker bruine ogen
Kijken mij ondeugend aan
Hij wil weer iets uitvreten
Hoever zal hij gaan
Die glansende ogen
Ze zoeken een doel
Zal ik erbij komen
Pakkend de stoel
En dan kom ik
Verpest het weer
Het kan hem niet deren
Net als de vorige keer
Jij heerlijke baby
Met je ondeugende ogen
Verlies die glans nimmer
Dat moet je beloven
Heel ondernemend
Ja' dat ben je wel
Mijn heerlijke, eigense
Pietje Bel
Patricia