M,n woorden lijken zich soms willen te verstoppen,
als ik praat met jou,
onzeker twijfelend, niet wetende het goede te zeggen,
zou willen zeggen dat ik van je hou.
Die twijfel dat niet te durven,
de onzekerheid die in mij bestaat,
ik ben bang je te verwarren,
en dat de vriendschap dan over gaat.
Jou vriendschap te zullen verliezen,
dat is mijn grootste angst,
die twijfel die onzekerheid,
maakt mij het allerbangst.
Jou woorden zijn zo vol gevoel,
jij bent een uniek mens,
jou gelukkig te mogen zien worden,
dat is mijn grootste wens.
Ik hou van jou....