Verlangens die verdwijnen in een
zee van verloren tijd
een schreeuw die dooft
in een diepe put
van duisternis en verdriet
maar nooit zijn bestemming vind
een beetje hoop dat oplost
in een verwarrend doolhof
zonder uitweg...
is dit echt of alleen maar
een nachtmerrie...
God,ik mis haar zo!