soms kun je eindeloos zoeken naar iets of naar iemand
sommigen zoeken hun geluk, anderen zoeken de liefde
en weer een ander is opzoek naar macht en geld.
vaak denk je dat je dicht bij bent, dicht bij datgene waarnaar je opzoek bent.
maar altijd kom je tot de veronderstelling dat het toch niet is wat jij wilt
de zoektocht kan lang duren. het kan je moe maken en je kan er genoeg van krijgen
toch blijf ik hopen en blijf ik gelove in datgene waarnaar ik opzoek ben.
ik zal blijven zoeken naar een wereld
een wereld zoals die ons is belooft
ik ben op zoek naar een plek waar ik geen pijn en verdriet zal vinden
naar een plek waar ik nooit een traan hoef te laten, tenzij het er een van vreugde is
een plek waar ik kan bloeien en al het slechte in mij de rug toe kan keren
een plek waar ik zorgeloos mijzelf kan zijn; zonder altijd op mijn hoede te hoeven zijn
een plek waar ik iedere dag wakker kan worden met de gedachte; hier hoor ik thuis.
Laat me kijken
In een wereld
Zoals die is belooft
Laat me zien
Een wereld
Zoals die hoort te zijn
Laat me voelen
Een wereld
Zo teder, zo zacht
Laat me aanraken
Een wereld
Vol belofte en liefde
Altijd zal ik blijven hopen op een wereld zoals God 'm heeft gewild
Altijd zal ik blijven geloven in een wereld zoals God 'm heeft gemaakt
Ik zou het leuk vinden als je je reactie even doormailt naar me groetjes.