De boom is geveld, reeds!
Het bus is gepeld, steeds!
't Bus was kunst voor jaren,
maar weer als dwars ervaren
Hoewel! Menig riep: 't en doet!
't bus is schone, 't bus is goed!
Hij vond een reden, en terstond
vloog de eerste boom ter grond
't Bus is weg, nog een paar tuitjes riek,
wie passeert die wijst en lacht hem ziek