Opgesloten
Waar kan je naartoe?
Leeggehuild en moe
Opgesloten
Helemaal alleen
Met, hoge dikke muren om je heen
Opgesloten
Niemand die naar je luisteren wil
Eenzaam en stil
Opgesloten
Alles alleen verwerken
Niemand die je probeert te versterken
Opgesloten
Geef ze aandacht
Want het gaat niet goed, als je te lang wacht
Ze gaan leven in hun eigen wereldtje en gedachtengang
Dit maakt me bang
Ze onthouden alleen de negatieven dingen van mensen
En zouden zichzelf het liefst dood wensen.