Ik hou van je gezicht
van je mond wanneer je lacht
Ik hou van je lichaam
van je huid zo warm en zacht
Ik hou van je ogen
van de twinkeling erin
Ik hou van jou
al vanaf het begin
Ik hou van jou
van de manier waarop je leeft
Ik hou van de liefde
die jij aan mij geeft