DE STILTE
Schreeuwend, rennen ze door het huis
Mijn drie wilde meiden
ze hebben weer eens ruzie
Kan iemand mij bevrijden!!!
Dit is van mij, dat mag je niet
Jij maak alles kapot, jij stuk verdriet
En ik kijk van een afstand
Het nog eventjes aan
En dan is het tijd....
Om op te staan
Ja, alledrie naar boven,
Zeg ik kalm aan
En dan ga ik zitten
En geniet intens van....
De stilte