Soms
weef ik me in een
cocon
om even weg te
wezen
weg te zijn van
buiten
me even af te sluiten
van alles wat me
verdriet
en pijn doet in het
leven
m`n tranen laat ik
komen
ik verberg ze niet
ach, het duurt
meestal maar even
want ik besef heel
goed
dat ik hier niet
blijven kan
naar buiten moet
en als ik dan
tevoorschijn kom
gekropen, diep uit
mijn cocon
dan zie ik mooier
dan voorheen
de ZON!!!