Van het geluk,
tot het einde,
en alles breekt toch wel,
alles gaat stuk,
Geloof niet in vooraltijd,
want liefde daar draaid alles om,
en daarom gaat het kapot,
gooi je niet in die strijd,
Het is een complete afgang,
als je je tranen voor niets weggooid,
Dus wees niet bang,
want klaasvaak is de enige die strooid