Klein druk meisje..
wat een verdriet.
Anders zo druk..
maar nu..even niet!
Klein lief meisje..
waarom zo`n pijn?
En nu jij het zwaar hebt..
kan ik er even niet zijn!
Klein stil meisje..
met ogen vol tranen,
De operatie is klaar..
nu zijn we weer samen!!!