Mijn,Lieve Schat
Op een dag ging je konijntje dood,
Waardoor jij veel tranen vergoot.
Om je te troosten heb ik je een verhaal verteld,
We keken naar de maan en hebben samen de sterren geteld.
Jij wilde weten waar is mijn konijntje nu ?
En ik dacht wat is de dood toch cru.
Toen wees ik jou die mooie ster,
Daar is jouw konijntje,heel ver.
Elke keer als jij naar die ster kijkt,
Zijn je gedachten met je konijntje verrijkt.
Nooit van mijn leven had ik echter verwacht,
Dat jij dat sterretje zijn zou of zelfs aan gedacht.
Dat moment kwam wel heel erg dichtbij,
En dankzij mijn beroep ben je nu nog bij mij.
Af en toe kruip je heel dicht tegen me aan,
En samen kijken we hoe de sterren aan de hemel staan.
Dankbaar dat ,dat nog mogelijk is voor jou en mij,
Maakt me verdrietig,maar zo blij.
~~Lianne~~