Oh,ja jij bent mijn man,
Dat is iets waar je van op aan kan.
Jij bent alles in mijn leven,
ik kan je alleen maar liefde geven.
Bijna was ik je kwijt geraakt,
maar het heeft onze band sterker gemaakt.
Onze liefde is onvoorwaardelijk,
en is dat niet heerlijk?
Tot de dood zal ik je niet verlaten,
Ook niet als je me ooit zou haten.
Ik ben zo blij dat je het toen heb gered,
en nu lig je sávonds veilig in je bed.
Onze band kan nooit meer stuk,
want jij mijn zoon bent mijn geluk!!!
Jouw Mamma.
~~Lianne~~