Ik ben een mens
Met een lichaam
Met een hart
En met een leven
Ik ben een gewoon persoon
Met gedachten
Met gevoelens
M'n hart moet wel eens wachten
Hij is dan leeg
Maar ik ben een mens
En m'n hart is zo weer gevuld
't Is misschien even wachten
Maar een mens heeft geduld
Ik ben een mens
Een tevreden persoon
Ik heb een goed leven
Waarin ik mijzelf en de liefde aan iedereen mag geven.