Als woorden klinken
Zoals jij ze spreekt
Zwijg ik in alle talen
Wordt mijn brein helemaal leeg
Dan word ik overspoelt door emotie
Overspoelt door gevoel
Dan voel ik je vertrouwen
Als woorden ……. Verstommen
Als woorden ……. Verkillen
Als de emotie ……. Bekoelt
Het gevoel niet meer ………Overspoelt
Als vertrouwen …….
Overgaat in ……. Wantrouwen
Dan …….. is het einde daar
Het einde van ”het houden”