Dit beestje, zo onopvallend en klein
Wat moet het fijn zijn om zo te zijn
Vrij om overal naar toe te gaan
Op de mooiste plekjes kunnen staan
Tijd is er in overvloed
Alles mag en niets dat moet
Gewoon rood met zwarte stippen
Daar kan toch niemand aan tippen
Dit beestje o, zo vrij
Zo vrij, zoals het nu zit op mij
Vliegen helemaal zonder gedachten
Dan moet je beschikken over speciale machten
Kunnen leven zonder zorgen
Zonder te moeten denken aan morgen
Dat lijkt me soms wel ideaal
Daarom vind ik dit beestje zo speciaal