ons gezin van zes personen
wordt steeds kleiner,ze gaan samenwonen.
we blijven over met zijn vier
het doet me veel zonder dat plezier
eerst de sfeermaker die gaat
en mij in de steek laat
ik mis hem ontzettend vaak
maar als ik dan weer met hem ben is het meteen weer raak
bij hem eten en daar zijn
is voor mij heel fijn
ik hoop dat hij in de buurt blijft wonen
en ik er vaak kan blijven komen
dan de volgende die weg gaat uit mijn leven
die een nieuw leven gaat beleven
ik voel me helemaal in de steek gelaten
nu mijn lieve zus me ook al gaat verlaten
ik vind het moeilijk het doet me pijn
altijd als ik met haar was had ik het zo fijn
ze gaat nu op dr zelf met dr vriend
ze heeft het echt verdiend
jij die mij wiskunde uitlegde en daarna samen maken
om ons daarna in ons vrije tijd gezellig te vermaken
ik ga in de flat veel op bezoek komen
om ruzie en slecht contact te voorkomen