De Grote meester is niet meer.
Toen ik het hoorde, dacht ik weer.
Aan al zijn mooie liedjes en gedichten.
En aan al die vrolijke gezichten.
Wanneer hij op t.v.
zijn conferences deed.
De Grote meester heeft,
zijn laatste jas nu uit gedaan.
En is stilletjes alleen naar de hemel toe gegaan.
Waar engelen al lachend,
op hem stonden te wachten.
Grote meester...witte en rode rozen,
leg ik in gedachten bij u neer.
Onze Grote meester is er nu niet meer.
***Jen***