vlinders in mijn buik.
de geur van je die ik ruik.
de gevoelens voor jou.
ik wil zeggen dat ik van je hou.
je bent belangrijk voor mij.
bij jou voel ik me vrij en blij.
met jou kan ik praten.
ik zal jou niet in de steek laten.
als er wat is kan ik het je vertellen.
en ik kan je altijd bellen.
jammer dat je verhuizen moet.
ik vindt het jammer maar het ga je goed.
ik zal contact met je houden op verschillende manieren.
maar nu kun je me lekker niet zo erg meer klieren.
ja bent een schat echt waar.
als ik bij je ben heb ik vlinders in mijn buik echt raar.
ik zie je morgen weer.
mijn hart slaat over keer op keer.
dan ben ik weer blij.
en ben ik weer even helemaal vrij.
bij jou voel ik me veilig.
jij bent voor mij echt heilig.
ik kan je niet missen.
ik hou van je en ik ben me niet aan het vergissen.
ik ben verliefd geworden op jou.
ik hou van jou.
ik hoop dat er ooit wat komt tussen ons beide.
samen een huis en een gezin op de heide.
lekker knuffelen de hele dag.
voorbij lopen met een liefe lach.
tranen omdat ik je mis.
dus geef ik je een kis.
ik zal je missen maar elke dag aan je denken.
en jou mijn liefde schenken.
ik zal je bellen elke dag.
en hang op met een blije lach.
ik hou veel van deze jongen.
jammer genoeg gaat hij nu verhuizen naar utrecht.
maar ik zal contact houden met hem via msn mail sms en telefoon.
ik bel hem elke dag en ben happy als ik zijn stem hoor.
ook zal hij nog wel veel in heerenveen zijn.
bij zijn broer.
maar ik zal hem enorm missen :'(
XxxXxxX