een leven zonder jou
heeft voor mij totaal geen zin
niets heeft meer nut zie overal iets negatiefs in
want voor jou wilde ik leven
deed alles wat je wou
maar het enige wat ik niet kon zeggen
zijn de woorden 'ik hou van jou'
mijn hart was al gesloten
was op slot voor iedereen
ben al veel te vaak belogen
binnenkomen lukt geen een
dus hoor me wanneer ik je
zeg dat ik je niet wil verliezen
maar het is niet aan mij
om voor jou te kunnen kiezen
alleen jij hebt nu de sleutel
kunt me openen wanneer je wilt
kunt me nu alles laten zeggen
en me verlossen van mijn schild